Hankook Winter i*Pike RS² -nastarengas ja i*Cept IZ² -kitkarengas

CEPT PIKE

Hankook Winter i*Pike RS2 -nastarengas

Hankook on tänäkin vuonna Tekniikan Maailman (17/2019) talvirengastestin 3. sijalla. Kaikki kärkikolmikkoon yltäneet nastarenkaat saivat kukin neljä tähteä. Loppuarviossa suurin ero näkyykin keskimääräisessä hinnassa, sillä Hankook i*Pike ei ole vain kärkikolmikon vaan jopa kärkiviisikon edullisin talvirengas. Tämä jos mikä alleviivaa Hankookin kehuttua hinta-laatusuhdetta!

Vaikka parhaiden renkaiden erot ovat pieniä, niin testin mukaan Hankook i*Pike on paras rengasvalinta, kun auto pitää saada pysähtymään lumisella tiellä mahdollisimman nopeasti. Kolmen parhaan joukkoon i*Pike menee myös käsiteltävyydessä ja kiihdytyksessä jäällä.

Hinnat kolmelle yleiselle rengaskoolle:

195/65 R15: 390 €
205/55 R16: 490 €
215/65 R16: 560 €

Hinta sisältää vaihtotyön ja kierrätysmaksun.

Hankook Winter i*Cept IZ2 -kitkarengas

Hankook Winter i*Cept sijoittui Tekniikan Maailman (17/2019) testissä kitkarenkaiden 6. sijalle pisteillä 7,2. Hankookin ero parhaaseen kitkarenkaaseen on 0,6 pistettä ja 200 euroa edullisempi keskihinta.

Winter i*Cept sai parhaan kitkarenkaan kanssa samat pisteet jarrutuksesta ja kiihdytyksestä jäällä, ajettavuudesta lumella, käsiteltävyydestä ja ajettavuudesta märällä asfalttilla sekä jarrutuksesta ja käsiteltävyydestä kuivalla asfaltilla. Myös suuntavakaudessa i*Cept on voittajan veroinen ja polttoainetaloudellisuuteen liittyvässä vierinvastuksessa Hankookin kitkarengas on koko testin paras.
Hinnat kolmelle yleiselle rengaskoolle:

195/65 R15: 390 €
205/55 R16: 490 €
215/65 R16: 560 €

Hinta sisältää vaihtotyön ja kierrätysmaksun.

Tarvitsetko renkaillesi kausisäilytystä?

Mosan Autohuollon rengashotelliin Helsingissä kuuluu renkaiden vaihto, pesu, vakuutus ja kuntotarkastus.

Renkaiden kausisäilytys on helppo tapa huolehtia kaikki renkaisiin liittyvä yhdellä kertaa - renkaiden vaihto, pesu, säilytys vakuutuksella ja tarvittaessa huonokuntoisten renkaiden vaihto uuteen. Kaikki saman palvelun alla.

Soitamme sinulle renkaiden vaihdosta, sekä suosittelemme tarvittaessa uusia renkaita, jos kuntotarkastuksessa ilmenee tarvetta.

Rengashotellissamme renkaat säilytetään lämpimässä ja kuivassa tilassa, jotta renkaiden ajo-ominaisuudet pysyvät mahdollisimman hyvinä.

Renkaiden kausisäilytys 109 € / ajokausi sis. renkaanvaihdon.
Renkaanvaihdot erikseen 34 € henkilö-, 39 € paketti- ja maastoautoihin.